Jdi na obsah Jdi na menu

Tenisový turnaj - dvouhry 2009

7. 6. 2009
Bezděkovské léto 2009 zahájilo
 
Je právě sobota 6.června a na upravené kurty v Bezděkově se sjíždějí první tenisté, na pořadu dne je první turnaj Bezděkovského léta.
Rosničkáři v předpovědi počasí varovali před přívalovými srážkami, ale sportovci nejsou žádné cukrové panenky a tak je žádná špatná předpověď neodradila. Tentokráte na kurty našlo cestu celkem 19 tenistů což je nevyšší počet startujících v dosavadních 5.ročnících.
Hrálo se podle zavedených pravidel, nejdříve ve skupinách do umístění do finálového pavouka a potom již vyřazovacím způsobem až do finále.
Bezděkovský turnaj je jedním z mála, kde se mohou střetnout a svoje síly si změřit tenisté amatéři, jejich výkony však nejsou vůbec amatérské.
Turnaj skončil po 16.hodině vyhlášením a odměněním vítězů, kromě věcných cen si finalisté odvezli také diplomy s vlastními fotografiemi.
Vítězem se stal Martin Kubát, sportovní všeuměl z Chotěboře, který jede na vítězné vlně, minulý týden totiž vyhrál míčový sedmiboj v Chotěboři.
 
Pořadí turnaje:
1.      Kubát Martin
2.     Janda Petr
3.     Dočekal Milan
4.     Mička Jiří
5.     Čermák František
6.     Kopecký Vítek
7.     Novák Lukáš
8.     Vítek Libor
 
 
Pozvánka:
 
20.6.2009 se v Bezděkově sejdou staří matadoři volejbalu z celé České republiky
na V. kvalifikačním turnaji mistrovství republiky superveteránů. V družstvech nastupují hráči extraligových klubů a bývalí reprezentanti. K vidění bude kvalitní volejbal a hlavně radost ze sportu a sportovního kamarádství.
Aby ten den nebylo volejbalu málo, doma se představí také volejbalisté Bezděkova, kteří střetnou s Polnou o třetí místo v krajském přeboru II.třídy
 
 

Bezděkov 7.6.2009

 

Náhledy fotografií ze složky Tenisový turnaj - dvouhry 2009