Jdi na obsah Jdi na menu

Tenisový turnaj 2010 dvouhry

15. 6. 2010

Bezděkovské léto 2010 zahájilo.

 

Jakmile příroda ukázala svoji přívětivější tvář a místo topení v kamnech tuto práci začalo obstarávat slunce, na bezděkovských kurtech začíná být živo.

Další ročník bezděkovského léta je tady. První si antukové kurty vyzkoušeli v sobotu 12.června tenisté na 6. ročníku turnaje jednotlivců. Na čtyřech kurtech se ve třech skupinách střetlo 15 hráčů. Do finálového pavouka postoupilo 8 nejlepších a ti svedli boj o konečné  umístění. Sluníčko to tentokrát trochu přehnalo s teplotou, ale borci na kurtech předváděli pěkné výkony a byli často odměnění potleskem na otevřené scéně. Nouze nebyla ani o překvapení, to když loňský vítěz Martin Kubát podlehl ve čtvrtfinále, v nádherném zápase, Františku Čermákovi.

Ve finále se střetli Jiří Mička a František Čermák. Úspěšnější byl Jirka Mička a po čtvrté se tak stal celkovým vítězem. O třetí příčku bojovali Petr Kunstar s Radkem Schneiderem.

Fináloví účastníci byli odměněni věcnými cenami a pořadatele tímto děkují sponzorům, kterými byli: pivovar Chotěboř, Botas a.s Skuteč, Jaroslav Zástěra Skuteč – výroba polštářů.

Celkové pořadí ve finále:

1.      Jiří Mička

2.      František Čermák

3.      Petr Kunstár

4.      Radek Schneider

 

 

Pozvánka na příští týden.

 

Pro milovníky volejbalu jsme připravili lahůdku. V sobotu 19.června se v Bezděkově střetnou na kvalifikačním turnaji družstva superveteránů, hráčů nad 50 let. Přijede celkem 10 družstev z celé republiky, na kurtech se střetnou bývalí reprezentanti i hráči, kteří v aktivním věku svoje umění předváděli ve všech republikových soutěžích.

Přijďte se podívat, určitě nebudete litovat.

 

 

 

 

V Bezděkově 13.6.2010                                              Marek Bohumil

 

Náhledy fotografií ze složky Tenisový turnaj 2010 dvouhry