Jdi na obsah Jdi na menu

tenisový turnaj čtyřhry 18.9.2010

22. 9. 2010

Bezděkovské léto 2010 je již minulostí

18.září se na kurtech v Bezděkově uskutečnilo poslední dějství populárního Bezděkovského léta.

Po dlouhé době se objevilo i na víkend sluníčko, ale zase se neobjevili hráči, na třetí ročník turnaje ve čtyřhře zavítalo pouze pět párů. Ti mezi s sebou rozehráli  turnaj, který se mimořádně hrál na 9 setů a tak o kvalitní sport nebyla nouze. Všichni účastníci obdrželi ceny, které věnovala TJ Sokol Bezděkov.

Celkové pořadí:

  1. Kubát – Málek
  2. Piskač L – Piskač B
  3. Čermák - Puchýř
  4. Bonaventurovi  - otec a syn
  5. Švec – Nevole

Jak tedy zhodnotit letošní ročník Bezděkovského léta? Slovy klasika : "Tento způsob léta zdá se býti poněkud podivným".

 

Začalo poměrně  dobře i když s menším počtem účastníků než v minulých letech. Od 2.poloviny se projevil vliv špatného počasí a kvůli dešti se nedohrál volejbalový turnaj mužů a vůbec se neuskutečnil volejbalový turnaj žen, míčový sedmiboj náctiletých a nohejbalový turnaj trojic. Naopak přibyl nohejbal dvojic s velmi pěknou účastí 19 družstev a podnikový turnaj v nohejbalu M- Silnice.

 

Celkem bylo uspořádáno 10 akcí s velice kvalitní sportovní úrovní.

 

Bezděkovští se velmi dobře zhostili pořadatelkých povinností a spolu s novými i tradičními sponzory kterými byli :

 

Obec Bezděkov, Jednota OVD Havlíčkův Brod, ČSOB Pojišťovna, Botas Skuteč a.s. Pivovar Chotěboř, Kovovýroba Dolní Rožínka, Radiálka Hradec Králové, TJ Sokol Bezděkov zajistili kvalitní ceny pro účastníky turnajů.

 

Účastníci turnajů byli spokojen s občerstvením, o které se starala dvojice Slavík a Tunheber s pomocníky.TJ Sokol Bezděkov si velmi pochvalovala mladé sportovce, kteří pomáhali při organizování turnajů.

 

Jak tedy dále v roce 2011? Pořadatelé slibují další pokračování oblíbených turnajů a připravují nový informační bulletin.

 

Intenzivně se pracuje na zkvalitnění kurtů, je připraven projekt a nyní je potřeba pouze ten pověstný poslední krůček a to jsou finance, získání grantu.

 

 

 

 

 

V Bezděkově 22.9.2010                                                              Marek Bohumil